PESANAN DARI HATI

Buat pembaca tersayang Wajib SOLAT DULU sebelum terus membaca!! Janganlah bagi 'saham' free kat saya ek ek ek..? Dosa yang ada pun tak tertanggung da...^_^

Thursday, September 29, 2011

I'm BACK with a GOOD NEWS

Assalamualaikum readers

I'm back! 
Entah ada yang perasan atau tak, blog ni hibernate sekejap menarik nafas panjang. Sepi dan berehat daripada sebarang n3. Maaf kerana pergi tanpa pesan dan kembali pun tanpa tanda....chewahh. Maaf pada yang cuba masuk sini tapi tak berjaya (kalau ada la). Maaf juga pada yang menanti KKK. Cik penulis cari ideaa la uolss. Maaf ek ek..^_^

Tapi hari ini C.B kembali bersama 1 berita baik. C.B rasa berita ni cukup baiklah bagi C.B selaku penulis dan penaip dengan harapan ada yang akan tumpang bergembira dengan kegembiraan C.B. C.B ke dunia penulisan e-novel ni dengan Namamu Terpahat Dihati. Masih ingat ke semua dengan Ary dan Nisa...?? Tolongggggglah ingat! Nanti C.B sedih kalau korang tak ingat! C.B nak korang ingat balik tentang NTDH, Ary dan Nisa sebab diorang semua akan kembaliii!

Seriussssss....sepanjang hibernate sebenarnya C.B menyambung NTDH. Dari feedback dulu ada yang rasa pengakhirannya tak detail dan ada yang suruh sambung. So C.B decide utk smbung.

Jadi kat sini C.B nak mintak sangat korang bantu C.B dengan doa! Doa semoga NTDH dan smbungannya nnt korang boleh pegang pakai tangan. Bole bace depan belakang depan belakang ulang ulang sampai muntah sebab insyaALLAH NTDH akan ke versi cetak!

Full manuskrip NTDH dah pun berada di tgn pihak penerbit utk penilaian. Dan C.B terpaksa remove bab2 NTDH dalam ni. Bagi readers yang baru jumpa cerita ni tak sempat lah nak bace ye. Tapi bagi ramaaaaaaaaaaii readers lain yang dah bace sampai habis, d truth is cita ni panjang lagi! Nantikan apa lagi yang akan dilakukan Ezy, betul ke semudah tu dia berubah, apa nasib Melly dan anak dalam perut dia tu serta pelbagai lagi cerita pasal d sweet couple Ary dan Nisa dengan anak diorang!

InsyaALLAH kalau ada rezeki cita-cita C.B sejakkk lama dulu, sejak 1st time menulis akan tercapai. Tapi kalau takde rezeki ke versi cetak, Ary dan Nisa akan kekal di sini.

So please readers, do give me ur comment pasal NTDH ke versi cetak ni. Adakah korang masih sudi membeli dan membacanya once ia diterbitkan? Cause deep down inside C.B rasa C.B je yang teruja tapi maybe takde yang nak membeli? Huhu sadiss!


~ Dalya Amyra (D.A) will be away. Actually this is my niece name. Saya akan mengabadikan nama ni and the new branding of Cik Bintang (C.B) will take over. Either D.A or C.B, she is d same penulis oke! In my real life, people outside call me Aien but some of my friends call me Ayin. So, I prefer people known me here as C.B/Ayin. Oraite? Deal! XOXO~








9 comments:

saadiah~~ said...

seriussssssss????xsabar nk tng ary NTDH diversi cetak.sy suke sgt2 ary n nisa.of course sy akan bli bukunyer nnt
mule2 tu terkejut gk coz tetibe blog ni private.huhu..papepon, sy doakan novel NTDH akan berada di pasaran nnt. InsyaAllah

| eynaa^ania | said...

wahhhhh ! tak sabarrr nak tunggu !! :DD
hope novel NTDH akan brjayaa di terbitkan :))
insyaAllah

Ana said...

aaa...sweet Nysa and Ary,insya Allah bakal beli..

cik aien Ayin said...

thank you so much saadiah, eynaa n ana!!!
i'm blessed with ur support..amin! doakan ek =)

keSENGALan teserlah.. said...

whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

k said...

Cik C.B...
Bagi sape2 yang mengikutt NTDH dari mula hingga akhir dalam versi online (e-novel) mesti tak sabar nak baca dalam versi cetak termasuk saya ;) cerita NTDH memang best. kami doakan Novel ni akan berada di pasaran nanti, jgn lupa update ngan peminat... perkembangan terbaru... wish all the best :)

MaY_LiN said...

hihihi..patutla..xleh masuk..
nway..tahniah..
lame xdgr cite nisa..
xsabar nak tgg..

cik nana said...

phewittt ! i nak tompang royalti !! hahaha. i'm proud of u dear !

cik aien Ayin said...

@ kesengalan terserlah: uit zatieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

@ k: hee tq! amin...insyaALLAH sy mesti akan update selalu kat cni. truskn menyokong C.B eh :)

@ MaY_LiN: thanks kak! sy pn xsabar bole? :)

@ cik nana: hoiii tq bestie! u r d one n only yg tau oke. syuuut..haha blnje cekelat je bole? ^_^

Post a Comment