PESANAN DARI HATI

Buat pembaca tersayang Wajib SOLAT DULU sebelum terus membaca!! Janganlah bagi 'saham' free kat saya ek ek ek..? Dosa yang ada pun tak tertanggung da...^_^

Thursday, April 29, 2010

~Mengomen~Mengkritik~Mengata~Mengeji~

Salam semua...........
Kpd sume yg rajen mmbace..cume terbace..atau terpkse bace...tak kesah lah kategori ap pun..tq sooo muchhhh!
Saya tak tau saya merepek meraban apa...smbg pnye smbg abes sudaaa...(even sgt lmbt smbgnye 2..huhu..xdpt nk elak!)..
Ni e-novel first sy karang...tak pernah menulis apa2 b4 this..
Sooo di cni saya amat berharap (euw..skem gile!) para pmbaca yg selama ni tegar ke or myb juz a silent reader utk mmberikn sepatah 2 kate..keh2...nk kritik? Nak kutuk..? Nak komen? Sila2! Sgt dialu-alukn!
Apa pndptn korg psal gaya penulisan bdak baru belajar ni..? (kelip2 mata!)
Jalan cerita mrpek..? or
Ayat skema sgt..? or
Crite mmg da boleh teka da....! or
Ending tak besh lgsg...! or
Jgnlah jiwe2 sgt...lepak suda..... or...
Apa2 jela yg anda rasa....bole tolong kan...? Tolonglah komen bia sy boleh improve lagi cite lepas ni..
Saya tak suka buat bnyk2 crite nnt sdri tak boleh bg komitmen...so lepas satu habes bru ad cite laen deh...
Urm...k la malas nak merepek meraban lagi......~~~~ next tyme teruskn menerjah ye....
Muahhhh....taking caring!

6 comments:

Anonymous said...

cite nie best sgt....
cuma rase ending dia sikit sgt...
nape tak wat slot yg ezy ngaku yg dia yg wat jahat kat nisa??

pe pe pon
ur story is really nice and sweet...

epy elina said...

hohohooh.....
crta ni best giler....
smua hdp gmbra...
thniah kpda cik pnulis...
ni first novel...
tp cra pngolahan baik....

alreinsy said...

namamu terpahat di hati ni best la... nice story... tp cam sket tergantung la... kot2 ada namamu terpahat di hati 2... hehehe...

ye la... kisah ezy amik anak dia camne? melly apa kisah? ari tu ari ada sakit2 kepala... camne tuh?.. azril la pulak... byk lg tuh? kisah ezy nkk rogol nisa blum terbongkar lagi...

apa2 pun, citer ni best sgt... thanks sis.. u're a good writer with a good imagination... suka sgt... keep up yor good works...

Nadzipah said...

citer ni best...bahasa yang penulis gunakan pun ok..sweet...bersahaja..walaupun pemulis cakap this is ur 1st time writing a novel but its seems like u already have experience..congrats!rasanya kisah ezy tu perlukan specific sikit kot..ceritakan sikit kisah dia,melly,mama n papa..hubungan ary n ejan dgn ezy..then bru la ending ni..aha..kisah azril pun perlukan pen'detail'an kot..(ish..manglish plk^^)tu sekadar pendapat je..apa2 pun tahniah buat penulis dn harapnya lepas ni penulis dpt buat cerita yg lagi best n menarik lagi..suspens kt citer ni pun ok..lain yg pembaca igt..lain yg jadi...that's great..keep up writing..

Anonymous said...

saya setuju dgn ahli2 komen diatas..dr awal cter ni mmg menarik...tp kalau dpt smbg version 2 lg best..tahniah kpd penulis n keep up the gud work.. ;p

dalya amyra said...

to anon..elina..kak alreinsy..nadzipah..n anon again...hehehe..maceh di ats komen2 anda! syabas! drpd komen2 ni bru sy prsan..aahlah..cite ni a bit tergantung kan..? xterpk la pule b4 this..rse mcm da terlalu lama n nak cpt abes..time kaseh sbb dr komen2 ni la sye tau ap patot diimprove!..and NTDH 2 sounds interesting too! myb akn dibentgkn pd board of director dlm pale otok ni! ahaha..nway thanks a lot..if ad smbgn NTDH 2..this will be d place..juz stay n don't go away..haha..muackss..salam syg~~^_~

Post a Comment