PESANAN DARI HATI

Buat pembaca tersayang Wajib SOLAT DULU sebelum terus membaca!! Janganlah bagi 'saham' free kat saya ek ek ek..? Dosa yang ada pun tak tertanggung da...^_^

Saturday, July 11, 2009

A pure touch from my heart

Guys..sorry but..
I'm juz a stdnt here..now d new sem begins + new assignmnt..n lot of other things to do..
I hv my own priorty compared to writing..n writing is juz a hobby for me.. Klw b4 ni sy bole post n3 selalu coz cuti sem kn..but now sy cume akn menulis bile ad mase..myb once a week..
Sy sgt2 mhargai sokongan korg sume..sgt3!!
But sy juga bharap agr sume ley memahami posisi sy..
Ap pn dun worry ye..myb sok sy akan post new n3..insyaALLAH..
Tq to all...

5 comments:

Anonymous said...

thanks dalya...understand yr situation..Study is yr priority....cuma i harap blog ni tak terus sepi & cite ni ada penyudahnye... jgn la tergantung pulak... he he ...setia menanti and wish u best of luck! -az-

alreinsy said...

tq dalya... understand yor situation... bljr la... hobby biloa ada masa terluang jer... fhm2.. cuma jgn lak x smbg2 citer ary & nisa nih... nnt rindu kt ary... hehehe... akan ku tunggu next n3... apa2 pun, bljr rajin2... semoga apa yg diimpikan tercapai... amin..

Ikie Omar said...

dalya.....x pe...x pe..x pe...just consentrate on your studies...yg tue lg penting...wat bila ada masa...

sue said...

dalya dearest...

faham ngan situasi yang dalya alami...memang klu sem dah start mesti bz kan...!

aper-aper pun jgn tak sambung kisah ary n nida nie sebab dah ikuti citer dpd awal...
apa dah jd pd ezy..pengakhiran kisah azril n dania..selamat atau tak dania ngan baby dier tuh..! then penerimaan nisa bila dpt tau pasal azril n dania.juga nak tau gak penerimaan ezy serta papanya terhadap nisa...hope the truth will revealed soon...

wah! byk gak persoalan yang musykil nih...!

wish you all the best dalya....

Anonymous said...

to all..hehehe tq so much sbb phm my position here..but mcm yg sye ckap..dun worry..insyaALLAH sy x kn biarkn cite ni tergntung mcm tu je..takkan..
sy mst akn smbg pnye..sbb sy sdri x suke bce cite tnpa penghujungnya..buat sakit hati je kn..hahaha..ap pn time kasih..cume myb n3 x spt selalu 2 je..heeeeee =)
~dalya amyra~

Post a Comment